Literatura
Cultura 25/09/2023

'Estimat gris', de Sílvia Soler, l'obra més venuda de la Setmana del Llibre en Català de Palma

La 34a edició ha conclòs amb l'objectiu d'haver reivindicat la importància i el poder del català i la literatura en llengua catalana

ARA Balears
1 min
La Setmana del llibre en català de 2022, a la Misericòrdia.

PalmaEstimat gris, de Sílvia Soler, ha estat l'obra més venuda de la Setmana del Llibre en Català de Palma, que va acabar aquest diumenge. En el rànquing dels més demanats pels assistents l'acompanyen el nou lliurament de la saga fantàstica El món màgic de Lot: La reina Leilani, de la mallorquina Joana Maria Pastor, i Passes de Palma, de Biel Mesquida.

Pel que fa a la literatura infantil i juvenil, els més destacats han estat Agus i els monstres i Bitmax & Co, de Jaume Copons i Liliana Fortuny (Combel). A la 34a edició de la setmana del Llibre en Català de Palma hi han participat Abacus, Drac Màgic, Embat Llibres, Espai Caramulls, Ínsula Literària, Lila i els contes, Llibreria pròpia, Llibres Ramon Llull i Quart Creixent, i durant tota la setmana s'han dut a terme un gran nombre d'actes.

Per tal de reivindicar el català i la literatura catalana, en aquesta edició els assistents han pogut gaudir de la companyia d'alguns dels autors més importants de l'illa, així com d'actuacions musicals i col·loquis sobre la salut i el futur dels llibres en llengua catalana.

stats