Cultura 29/05/2019

Escriptors mallorquins suen la camiseta a Son Moix entrenant per a la Fira del Llibre

La llibreria Rata Corner llança la campanya 'Llegir és un sentiment' “perquè la gent comparteixi la lectura i en senti els colors”

E. N.
1 min
Escriptors mallorquins suen la camiseta a Son Moix entrenant per a la Fira del Llibre

La llibreria Rata Corner ha llançat aquest dimecres un vídeo en què escriptores i escriptors mallorquins 'entrenen' a Son Moix amb vista a la Fira del Llibre. Es tracta d'una campanya de comunicació anomenada 'Llegir és un sentiment', que té l'objectiu de trencar amb la inèrcia de la lectura com a hàbit solitari i convertir-la en una passió compartida.

"Hem fet un paral·lelisme entre el futbol i la lectura agafant la part positiva del futbol, que és l'afició, el sentiment pels colors d'un equip, el fet d'arribar al dilluns i que tothom parli de la jornada", explica Miquel Ferrer, propietari de la llibreria, juntament amb Edy Pons.

L'equip està format per Joan Miquel Oliver, Laia Malo, Rosa Planas, Sebastià Portell, Cati Coll, Pere Estelrich, Caterina Valriu, Pere Antoni Pons, Josep Maria Vidal-Illanes i Miquel Àngel Adrover. Tots ells, sota les ordres de Wendy (l'actriu Clara Ingold), per aconseguir que "sentis les pàgines que llegeixes, que esperis amb ànsia arribar a descobrir el final del llibre en girar la darrera pàgina...", segons diu la veu en off.

stats