Cultura 25/10/2021

Donallop i _juno inauguren el cicle de concerts 'Els principals' d'IB3

Dollar Selmouni, Xanguito i Cabot són els altres grups que participaran en aquesta programació musical

1 min
Pere Bestard i Joana Pol, de Donallop.

PalmaAquest dimarts arranca a la sala Gran del teatre Principal de Palma la iniciativa de concerts 'Els principals', que pretén promoure el talent musical de les Balears i mostrar quin és el batec del panorama: divers, ampli, eclèctic. Així ho han explicat el director del teatre, Josep R. Cerdà, i el responsable d'IB3 Música, Joan Trias. El cicle durarà tot l'any, però aquest dilluns se n'han anunciat les primeres quatre actuacions. Els que donaran el sus seran Donallop, que pujaran a l'escenari amb un power trio, una proposta diferent als acústics que han anat fent durant l'estiu. Els acompanyaran _juno, una proposta de Martí Perarnau (Mucho) i Zahara, que també conjuguen els universos digital i analògic el el seu disc debut, _BCN626.

El pop i l'electrònica del duet format per Pere Bestard i Joana Pol omplirà l'escenari. En l'actuació, repassaran les cançons més destacades de la seva trajectòria, i no hi faltaran les del darrer EP, Cara a cara (2021). Pol no amaga la rialla i no descarta que els de _juno pugin amb ells a l'escenari: "Cantarem una versió molt especial de Tresors i tones", apunta. A més, estrenaran un nou tema: Saladina.

El concert més revetler d'aquesta programació musical serà el de dia 12 de novembre. Els protagonistes illencs seran Xanguito, i estaran acompanyats a l'escenari pels valencians La Fúmiga.

El cantant i actor de Palma Dollar Selmouni actuarà a la sala Gran del Principal dia 9 de desembre, representant l'estil de música urbana. El darrer concert confirmat és el de Cabot & Friends.

stats