Cultura 31/05/2019

L'agenda cultural del cap de setmana: des d'un apocalipsi metàl·lic fins a la Supernit de les Biblioteques

Totes les propostes culturals perquè no us avorriu d'avui a diumenge

2 min
Rammstein

Art a la plaça pública

A PARTIR D'AVUI A L'HOSPITALET

A PARTIR D'AVUI A L'HOSPITALETLa plaça de Can Colom de l'Hospitalet de Llobregat es transformarà durant quatre setmanes en una galeria a l'aire lliure amb vuit intervencions artístiques de creadors emergents. David Bestué comissaria el projecte i ha fet encàrrecs a creadors com June Creso, Fernando García, Rubén Grilo i Francesc Ruiz, que han proposat peces a mig camí entre l'escultura i el disseny industrial i, per tant, funcionals. La plaça explora les relacions de l'escultura amb l'espai públic i acosta l'art contemporani al ciutadà.

Apocalipsi metàl·lic

DISSABTE A L'RCDE STADIUM (CORNELLÀ)

Contraprogramant el Primavera Sound a l’altra banda de la ciutat, els fans del 'metal' acudiran com el ferro a un imant a veure Rammstein al seu únic bolo a l’Estat. Després de deu anys, la banda alemanya ha anunciat un nou treball.

400 cantaires al Palau

DIUMENGE AL PALAU DE LA MÚSICA

400 cantaires presentaran al Palau de la Música un ‘Rèquiem’ de Verdi participatiu dirigit per Simon Halsey. El director dels cors de l’Orfeó Català convida cantaires d’arreu a assajar i actuar amb membres de l’Orfeó, el Cor Jove i el Cor de Noies. Per primer cop estaran acompanyats per l’OBC i diversos solistes: la soprano Iwona Sobotka, la mezzo Ruzana Grigorian, el tenor David Esteban i el baix Carlo Colombara.

Supernit de les Biblioteques

DIVENDRES A TOT EL PAÍS

270 biblioteques de tot Catalunya acolliran la Supernit de les Biblioteques, una crida a les criatures, que hauran d’ajudar la família del Super3 a posar fi al pla malèfic del Senyor de les Ombres. L’any passat hi van acudir 15.000 infants i les seves famílies.

stats