Cultura 15/10/2018

El talent illenc desembarca a Buenos Aires aquesta setmana

Fins a 17 artistes i formacions musicals viatjaran aquesta setmana a la capital argentina per presentar les seves creacions

M.a.
1 min
La banda Saïm actuarà a Bons Aires aquesta setmana

PalmaConcerts, DJ sets i grafits amb segell illenc es duran a terme en diversos espais de la ciutat de Buenos Aires entre els dies 17 i 27 d'octubre amb l'objectiu d'introduir l'escena musical actual de les Balears en el circuit de la ciutat argentina per augmentar les sinergies entre ambdós territoris i consolidar un diàleg cultural entre la cultura d'aquesta capital i la catalana.

El cicle musical es durà a terme en tres espais distints en funció dels diferents gèneres i estils. D'aquesta manera, el Niceto Club acollirà les actuacions de música pop, indie rock i electrònica. El dia 17, els grups mallorquins Papá Topo, Jansky i Saïm compartiran cartell amb les bandes locals Mi Amigo Invencible, Los Siberianos i Mencho. L'endemà, l'essència d'Eivissa omplirà la sala que ha programat una nit monogràfica d'electrònica de la mà del resident a Pacha Eivissa, el DJ Angel Linde i un dels representants del Balearic a la pitiüsa, Alfredo Fiorito.

A l'espai Usina del Arte s'hi durà a terme el concert familiar a càrrec de Fada Despistada. La música clàssica anirà a càrrec de la violinista eivissenca Lina Tur, la pianista catalana Alba Ventura i el músic menorquí Marco Mezquida, que viatjarà amb la seva banda en format trio. El folk el posaran les veus d'Anna Ferrer i Joana Gomila.

El centre cultural La Recoleta acollirà una sessió monogràfica de grafiteres en la qual participaran la mallorquina Fátima de Juan i l'eivissenca Aída Miro, juntament amb les argentines Giorgina Ciotti i Sofi Mele.

El cicle està organitzat per l'Institut Ramon Llull i la Conselleria de Cultura a través de l'Institut d'Estudis Baleàrics.

stats