ARA Llegim
Cultura 08/05/2014

'El pont dels jueus' de Martí Gironell arriba en format còmic

Cesc Dalmases, Pam López i Javi Chaler han fet l'adaptació, que estarà disponible a partir del 15 de maig, editat per Fanbooks i Còmic Books

Ara
1 min

Barcelona'El pont dels jueus', un dels èxits editorials de l'escriptor Martí Gironell, es podrà llegir ara també en còmic. Fanbooks i Còmic Books posen a la venda l'adaptació de l'obra aquest 15 de maig. El còmic –que porta per títol el de la novel·la, publicada el 2007– ha estat creat per Cesc F. Dalmases, Pam López i Javi Chaler.

Martí Gironell (Besalú, 1971) és escriptor i periodista. Va debutar en novel·la amb 'El pont dels jueus', traduïda al castellà, l'italià i el portuguès. La seva segona novel·la, 'La venjança del bandoler' (2008), va guanyar el Premi Nèstor Luján de novel·la històrica. També és autor d''El primer heroi' i de 'L'últim abat' (2012). A més de la seva obra com a novel·lista, ha publicat 'La ciutat dels somriures. Històries de supervivència a Bombai' (2005).

'El pont dels jueus'

Quan el comte de Besalú encarrega la construcció d'un pont fortificat al mestre d'obres Prim Llombard, els habitants de la vila veuen aquesta obra providencial. Aviat, però, un altre senyor que opta al poder del comtat voldrà impedir l'obra i posarà diverses traves al constructor fent servir tots els seus poders naturals i sobrenaturals. Els partidaris de mantenir l'antic comte confiaran en la comunitat jueva, confinada al call, per aturar la conspiració.

stats