ARA Llegim
Cultura 12/09/2012

Arriba la nova novel·la de David Foenkinos, autor de 'La delicadesa'

L'escriptor francès està d'actualitat per partida doble: gràcies a la nova novel·la, però també gràcies a l'adaptació cinematogràfica de 'La delicadesa', que ell mateix ha dirigit

Ara
1 min
Detall de la coberta del nou llibre de Foenkinos

BarcelonaLa Magrana i Seix Barral publiquen la nova obra de David Foenkinos, l'autor del petit fenomen 'La delicadesa'. L'escriptor francès presenta ara 'Els records', una història amb la mateixa potencialitat que l'anterior: torna a tractar-se d'una narració aparentment simple i protagonitzada per persones corrents.

'Els records' explica la història d'un jove que somia ser escriptor mentre treballa de recepcionista d'hotel en el torn de nit. La mort del seu avi i el fet que la seva àvia s'escapi de la residència (on els pares la volen ingressar) l'impulsen a una recerca del passat plena de tendresa, humor i emocions.

Foenkinos (1974) ha publicat una desena de novel·les, entre les quals hi ha 'La delicadesa', que ha sigut traduïda a 15 idiomes i de la qual s'ha estrenat recentment l'adaptació cinematogràfica, protagonitzada per Audrey Tautou.

stats