Sant Jordi 2022
Cultura 27/06/2022

Cultura obre la convocatòria per compensar les pèrdues de Sant Jordi

La quantia total és de 100.000 euros per cobrir els danys que la tempesta va causar a llibres, carpes i taules de les parades

ARA
1 min
Carpes de Sant Jordi durant la calamarsada d'aquest dissabte a Barcelona

BarcelonaEl departament de Cultura obrirà aquest dimarts el termini per optar als ajuts per compensar les pèrdues per les tempestes de Sant Jordi. La quantia total és de 100.000 euros i són subvencionables els danys materials que van patir els llibres, les carpes i les taules de les parades que el temporal va convertir en inutilitzables o bé que es consideren danys substancials. Els danys es compensaran d'acord amb les despeses d'impressió, adquisició o lloguer dels béns que es van fer malbé. Es podran demanar fins al 12 de juliol.

Per optar a l’ajut s'ha de disposar de la llicència o l'autorització d'ocupació de l'espai públic del municipi on s'ubicava la parada de venda de llibres; acreditar els danys materials que fan inutilitzables o substancials els llibres, les carpes i les taules que no hagin estat coberts ni parcialment ni totalment per la pòlissa d'assegurances.

Només es podrà presentar una única sol·licitud per empresa. Finalment, han d'estar donats d'alta en el cens de l'impost sobre activitats econòmiques i els llibres han de disposar d'ISBN i número de dipòsit legal, excepte en el cas de llibres usats o dels vells.

stats