Cultura 11/01/2022

Cort organitza un taller d'art urbà al parc de la Riera

L'activitat és per donar a conèixer el nou espai creat per fer-hi grafits efímers, una mesura per "evitar la proliferació de pintades vandàliques a Ciutat"

ARA Balears
1 min
El nou espai d'art urbà efímer del parc de la Riera.

PalmaAquest diumenge, dia 16 de gener, s'impartirà un taller d'art urbà al parc de la Riera de Palma. És una activitat per a totes les edats que dirigiran els artistes Durban, Sone i d’altres. El DJ Manu C amenitzarà la jornada amb música. Aquesta proposta, organitzada per l’àrea d’Infraestructures i Accessibilitat de Cort, s'ha marcat l'objectiu de donar a conèixer el nou espai d’art urbà efímer que s’ha creat al parc de la Riera.

Segons han informat des de l'Ajuntament de Palma, l'espai vol "contribuir a evitar la proliferació de pintades vandàliques a Ciutat". La seva creació s’integra en el pla d’actuació contra grafits de Cort i forma part del pla Renove de parcs. L’àrea d’Infraestructures i Accessibilitat aportarà els esprais i altres materials necessaris per poder fer aquest taller en els nous murals situats al costat de l’amfiteatre de la Riera.

stats