Cultura 09/11/2017

El Consell de Mallorca cedeix la casa de Tomàs Montserrat al Govern per al futur Centre Internacional de Fotografia Toni Catany

El ple ha aprovat la donació gratuïta de la propietat

M. M.
1 min
/ARXIU

PalmaEl Consell de Mallorca va adquirir el 9 de desembre del 2009 la casa natal del fotògraf Tomàs Montserrat, aferrada a la casa de Toni Catany, amb la intenció d'ampliar l'espai on està previst construir la seu del Centre Internacional de Fotografia Toni Catany a Llucmajor. L'import de la compra va ser de 545.975 €.

Aquest dijous, el ple del Consell ha aprovat la cessió gratuïta de la propietat de la casa de Tomàs Montserrat amb la finalitat que es pugui executar el projecte del Centre Internacional de Fotografia, que impulsen conjuntament el Govern de les Illes Balears, el Consell de Mallorca, l'Ajuntament de Llucmajor i la Fundació Toni Catany.

Just aquests dies coneixem també la notícia que el Govern de les Illes Balears assumia la propietat de la casa de Toni Catany que, juntament amb la casa de Tomàs Montserrat i una tercera casa coneguda pel nom de sa Trinxa, albergarà el futur centre.

El Consell fa efectiu, així, el compromís de realitzar les gestions oportunes perquè el Govern balear pugui comptar amb els recursos materials necessaris per a la construcció i posada en funcionament del Centre Internacional de Fotografia Toni Catany.

stats