Cultura 08/01/2021

Clara Ingold, primera finalista del Torneig de Dramatúrgia amb el text 'La darrera opció'

Aquest dissabte, dia 9 de gener, el públic decidirà el segon finalista, que serà Bernat Gomila o Miquel Costa

Clàudia Darder
1 min
Clara Ingold i Joana Castell, les dramaturgues que competien aquest divendres

PalmaL'actriu Clara Ingold és la primera finalista de la setena edició del Torneig de Dramatúrgia gràcies al vot del públic. La primera ronda s'ha fet aquest capvespre a les 18 h al teatre Mar i Terra, que s'ha tornat a omplir (sempre tenint en compte les restriccions d'aforament) per aquesta cita. Ingold hi ha presentat el text La darrera opció, que han interpretat en forma de lectura dramatitzada els actors Toni Amengual i Maria Pascual.

Rates és el títol de la dramatúrgia presentada per Joana Castell, un text que han interpretat Toni Pons i Xesca Puigserver. El de Castell ha estat el primer a pronunciar-se, mentre que el públic ha vist en segon lloc la lectura de La darrera opció, de la guanyadora d'aquest vespre. L'actor Josep Orfila ha conduït la gala.

Aquest dissabte, dia 9 de gener, serà el torn de Bernat Gomila i Miquel Costa. Com dicten les normes d'aquest torneig, els dramaturgs encara no saben quins actors llegiran els seus textos.

La final, que es disputarà entre Clara Ingold i el guanyador de dissabte serà el proper divendres, dia 15 de gener, al mateix espai municipal.

stats