Música
Cultura 26/06/2022

Christina Aguilera arrenca la gira europea amb la seva actuació al Mallorca Live Festival

L'organització ha confirmat prop de 22.000 assistents a l'Antic Aquapark de Calvià aquest dissabte

ARA Balears
2 min
La cantant Christina Aguilera en la seva actuació en el Mallorca Live Festival

PalmaChristina Aguilera ha arrencat aquest dissabte la seva gira europea amb la seva actuació al Mallorca Live Festival, la primera a l'Estat després de gairebé dues dècades i en què no han faltat els seus coneguts èxits Dirrty, Beautiful i Lady Marmalade.

Segons ha informat l'organització en una nota de premsa, dissabte vespre arribava una de les cites més esperades de la cinquena edició del Mallorca Live amb Christina Aguilera, que actuava per primera vegada a les Balears.

La veu de la nord-americana va sonar a l'Antic Aquapark de Calvià després de gairebé dues dècades sense visitar l'Estat. Ho va fer en un colorit espectacle que incloïa un grup de ball, audiovisuals i una banda que va fer vibrar el primer escenari.

L'artista va gaudir, així mateix, de Mallorca durant els dies previs al concert al festival, en què va estar assajant per a la gira europea, que va arrencar a l'illa.

Tot just després d'Aguilera, els Franz Ferdinand van prendre l'escenari. La banda liderada per Alex Kapranos va dur la gira de celebració de la carrera a Mallorca. No hi van faltar els seus grans clàssics com Take me out, Do you want to i This fire.

Així mateix, a la diva del pop la van precedir les guitarres de Temples, en què era el seu primer concert des del març del 2020. A més, des d'Austràlia van arribar Cut Copy per signar el tancament del primer escenari. D'altra banda, pel segon escenari hi van passar Club del Río i Rufus T. Firefly. També hi actuaren Supergrass, que van interpretar Alright i Caught by the fuzz.

A més, el segon escenari del Mallorca Live Festival va acollir l'actuació del raper argentí Trueno. Darrere seu, el productor i músic Bronquio i Klik & Frik van clausurar la segona jornada del festival. Els darrers balls de la nit, però, van ser dirigits per 'The Wizard' Jeff Mills al racó electrònic de Mallorca Live Festival, on ja havien sonat Red Axes i Cobblestone Jazz, entre d'altres.

La segona jornada havia arrencat puntual a les 18.00 hores amb algunes de les bandes més representatives de l'escena musical mallorquina, com ara Yoko Factor, Reïna, Saïm i Bisuri i Els Mossos, guanyadors del premi Mallorca Live del concurs Pop Rock de Palma. El tancament també va tenir sabor local gràcies a Trigga. El talent jove tampoc no hi va faltar aquest dissabte amb noms com Trashi, Baywaves, Cecilia Zango i Paco Moreno.

Jornada sense incidències

El reforç que l'organització del Mallorca Live va implementar en personal de validació, informació i barres, a més de l'avançament d'una hora de l'obertura de l'envelat per canviar les polseres, va fer que la jornada de dissabte transcorregués amb total normalitat després de les incidències del dia anterior. L'organització va confirmar prop de 22.000 assistents a l'Antic Aquapark de Calvià.

stats