Cinema
Cultura 27/10/2014

Cesc Gay comença a rodar la seva nova pel·lícula, 'Truman'

Javier Cámara i Ricardo Darín seran els protagonistes del film inspirat en una experiència personal del director, que afirma que serà una "mescla entre ironia i tendresa"

Europa Press
1 min

MadridL'adéu a un gran amic de la infància, l'humor i les reflexions personals són els trets principals de 'Truman', la nova pel·lícula de Cesc Gay. El rodatge comença ara i està previst que duri 7 setmanes entre Madrid, Amsterdam i Canadà. Javier Cámara interpreta a Tomás, un professor d'universitat a Canadà que va a visitar per sorpresa al seu millor amic Julián (Ricardo Darín), un actor argentí amb una vida desenfrenada que ara viu a Madrid i pateix una malaltia greu.

La pel·lícula, produïda per l'argentina BDCine i la catalana Imposible Films, girarà al voltant de Truman, el gos de Julián que necessita una nova llar per la possible mort de l'amo. Els personatges viuran durant quatre dies situacions peculiars i viatges inesperats per diferents ciutats. "És un intent de perdre el pànic que ens envaeix a tots quan la vida ens col·loca, d'una manera o altra, davant d'aquesta situació i de reflectir la reacció davant tot allò imprevist, davant la perplexitat, el desconegut: aquesta és l'essència de 'Truman', una mescla entre humor i emoció, entre ironia i tendresa", ha afirmat el director.

'Truman' ja ha estat presentada al Mercat de Cinema de Cannes al maig. A més a més, entre l'elenc d'actors que figurarà a la pel·lícula, hi destaquen noms com Àlex Brendemühl, Eduard Fernández, Silvia Abascal, José Luis Gómez, Susi Sánchez, Dolores Fonzi, Javier Gutiérrez, Natalie Pozas i Àgata Roca.

stats