Cultura 03/07/2020

Cancel·len el concert d'Omara Portuondo al teatre Principal

L'artista cubana no pot viatjar per les restriccions imposades per la Unió Europea a causa de la crisi sanitària

Ara Balears
1 min
Omara Portuondo

PalmaL'artista cubana Omara Portuondo finalment no podrà oferir el concert que tenia previst al teatre Principal de Palma el dissabte 11 de juliol en el marc del festival Sons de Nit. La cantant no ha pogut viatjar a causa de les restriccions d’entrada de ciutadans de països de fora de la Unió Europea imposades aquest dimarts arran de la crisi sanitària. La diva de Buena Vista Social Club ha hagut de cancel·lar també el concert que tenia previst a Barcelona el 8 de juliol al Grec Festival.

Omara Portuondo volia celebrar els 90 anys sobre l’escenari del Principal, repassant grans temes de la seva extensa i exitosa carrera. En aquesta actuació havia d’estar acompanyada pel reconegut pianista Roberto Fonseca, el baixista Yandy Martínez, el bateria Ruly Herrera i el percussionista Andrés Coayo, a més de nous talents del jazz cubà.

Les entrades per al concert estaven gairebé exhaurides i ara les localitats comprades a través de la web del Principal es retornaran de manera automàtica. Per a la resta de compres, els espectadors podran recuperar l’import de les entrades anant directament a la taquilla del teatre o bé contactant-hi per correu (taquilla@teatreprincipal.com) o per telèfon (971 21 96 96).

stats