Música
Cultura 09/06/2023

Es cancel·la la segona edició del Canet Rock Mallorca

"No es reuneixen les condicions per fer viable el festival de la manera que havíem planejat", afirma l'organització en un comunicat

1 min
El Canet Rock Mallorca del 2022

PalmaA un mes i mig de fer la segona edició, el Canet Rock Mallorca ha anunciat aquest divendres que es cancel·la. En un comunicat que ha penjat a les xarxes socials, ha explicat que, "malgrat la bona resposta del públic, no es reuneixen les condicions per fer viable el festival de la manera que havíem planejat, per garantir una experiència satisfactòria per a tots els assistents".

"Canet Rock Mallorca va néixer l'any passat amb un gran èxit, però també amb les dificultats pròpies de ser la primera edició d'un esdeveniment d'aquestes característiques. La segona edició havia de consolidar el festival i superar les dificultats per garantir la viabilitat econòmica", explica l'organització.

En el comunicat s'agraeix el suport d'artistes, col·laboradors i patrocinadors, a més de totes les persones que ja havien adquirit l'entrada per a aquesta edició. "Treballarem per gestionar el reemborsament de les entrades adquirides fins ara i ens posarem en contacte amb els compradors amb instruccions específiques en aquest sentit", conclou. En l'edició d'aquest any, hi havien d'actuar Stay Homas, O-Erra, Buhos, Xanguito, Els Catarres, Suu, Anegats, La Fúmiga, Lildami, Plan Et i la Xaranga Final Feliç.

L'Ajuntament lamenta la cancel·lació

L'Ajuntament d'Alcúdia en funcions (PSIB+El Pi) ha lamentat "profundament i amb tristor" la cancel·lació del festival, que l'any passat va ser "un exemple de comportament festiu i cívic". "Hem apostat fins al darrer moment per aquesta fita estiuenca, que hauria suposat consolidar Alcúdia com a referent cultural", afirma el Consistori. "Les circumstàncies són totalment alienes a l'Ajuntament. Hem fet totes les passes necessàries, permisos i autoritzacions, perquè es pogués dur a terme. Malauradament, ja no serà possible", ha afegit.

stats