Música

Cancel·lada la gira de comiat d'Extremoduro

Robe Iniesta acusa Live Nation d'haver extingit el contracte unilateralment i d'amagar-ne la cancel·lació al públic

Ara
1 min
Roberto Iniesta, el líder d’Extremoduro, durant el concert al Palau Sant Jordi.

BarcelonaEl líder d'Extremoduro, Roberto Iniesta, denuncia en un comunicat la cancel·lació de manera unilateral per part de la promotora Live Nation de la gira de comiat de la banda. Com informa Europa Press, el músic assegura que està "preocupat" perquè Live Nation li va comunicar amb un burofax l'extinció del contracte per fer la gira i encara no ho ha comunicat al públic, cosa que els obligaria a retornar els diners de les entrades. "El que no entenc és que no hagin anunciat la cancel·lació per tornar els diners de les entrades el més aviat possible, tal com s'havien compromès a fer. I això em preocupa. Em preocupa perquè no em refio d'ells ni un pèl. Seguiré informant-vos-en", diu Iniesta.

Abans d'aquesta cancel·lació, la gira va ser ajornada en diverses ocasions sense dates concretes. Live Nation va anunciar al maig que tornava a ajornar els concerts de comiat d'Extremoduro, previstos a València, Múrcia, Sevilla, Madrid, Santiago de Compostel·la, Càceres, Barcelona i Bilbao. Després de l'esclat de la pandèmia, els concerts van ser traslladats a la tardor del 2020 i la primavera del 2021, i Iniesta es va avançar a la promotora fent públic l'últim ajornament i va advertir al públic que reclamés els diners de les entrades.

En paral·lel a aquesta polèmica, Iniesta ha publicat un disc en solitari, Mayéutica, amb el qual iniciarà el 4 de setembre a Granada una gira titulada Ahora es el momento

stats