Literatura
Cultura 08/09/2022

Caitlin Moran, Chuck Palahniuk i Elif Batuman Sastre seran al Festival Literatura Expandida a Magaluf

Aquesta iniciativa de Rata Corner i INNSiDE By Melià tindrà lloc el cap de setmana del 30 de setembre al 2 d'octubre

1 min
La escriptora i periodista Caitlin Moran

PALMAEl Festival Literatura Expandida a Magaluf celebrarà la segona edició entre el 30 de setembre i el 2 d'octubre. Aquest dimecres s'han anunciat els noms dels convidats confirmats, entre els quals figuren Caitlin Moran, Chuck Palahniuk, Elif Batuman, Marta Sanz, Meryem El Mehdati i Elvira Sastre.  

La iniciativa de la llibreria Rata Corner i INNSiDE by Melià, en la qual també col·laboren l'Ajuntament de Calvià, la Fundació Mallorca Literària i Estrella Damm, pretén igualar l'èxit de convocatòria de l'any passat.

Així, s'han confirmat l'escriptora i columnista britànica Caitlin Moran (autora de Cómo ser mujer i Más que una mujer); l'escriptora i crítica literària madrilenya Marta Sanz (Amour fou, Parte de mí); el novel·lista, guionista i director Ray Loriga (Lo peor de todo, Héroes, Tokio ya no nos quiere); l'escriptora canària Meryem El Mehdati, que acaba de publicar l'exitós Supersaurio, que és el seu debut; els músics i escriptors Joan Miquel Oliver, Abraham Boba (León Benavente) i Miquel Serra; la poeta i novel·lista Elvira Sastre (Baluarte, Madrid me mata); la poeta i rapera Laura Sam i, finalment, la historietista Flavita Banana.

stats