Festivals
Cultura 07/03/2023

El Manga Barcelona organitzarà un festival de música asiàtica al juliol

BubblePop se celebrarà a Fira Barcelona Montjuïc amb artistes de K-Pop o J-Pop com LeeHi, Junny o Dongurizu

ARA
2 min
Un concert de Superorganism de 2018

BarcelonaNeix un nou festival de música a Barcelona: BubblePop, centrat en les músiques asiàtiques, se celebrarà els dies 1 i 2 de juliol a Fira Barcelona Montjuïc i és una iniciativa de Ficomic, l'empresa organitzadora del Manga Barcelona. El BubblePop vol convertir-se en referent per als milers de fans del fenomen del K-pop (pop coreà) i el J-pop (pop japonès) amb una programació de concerts exclusius com el de l'artista sud-coreana LeeHi, amb més de 500 milions de reproduccions a YouTube, o la jove cantant nord-americana d'origen coreà Rei Ami, que portarà per primera vegada a Europa el seu pop fosc de ritmes hip-hop.

La nòmina d'artistes sud-coreans del festival inclou també Junny, Oceanfromtheblue, Milena i Xooos, que al BubblePop oferiran la seva primera actuació fora d'Àsia. Un dels concerts destacats serà el de la banda anglesa Superorganism, liderada per la vocalista japonesa Orono Noguchi. Pel festival hi passaran altres artistes japonesos com Dongurizu i el productor i DJ mexicà establert al Japó Macross 82-99. La programació no està tancada i al llarg dels pròxims mesos s'hi afegiran més noms.

El cartell de la primera edició de BubblePop l'han dissenyat les artistes Hanavbara, dues germanes de Barcelona especialitzades en il·lustració digital amb més de 500.000 seguidors a Instagram. Hanavbara també han dissenyat Bubbly, la mascota oficial del festival. El festival és una extensió espiritual del Manga Barcelona, la gran cita anual de la cultura japonesa que organitza Ficomic, i que durant molts anys ha programat actuacions musicals d'artistes nacionals i internacionals com Yoko Takahashi, AKB48, The 5.6.7.8's o Nana Kitade. Les entrades es posen a la venda el 20 de març a 58 euros l'abonament i 38 euros una única jornada.

Cartell de Bubblepop
stats