ARA Llegim
Cultura 25/05/2012

L'Ara Llegim homenatja Tísner amb motiu dels 100 anys del seu naixement

El dia 28 de maig farà 100 anys que va néixer un dels escriptors catalans més estimats –i, paradoxalment, oblidats– de la segona meitat del segle XX, Avel·lí Artís Gener, 'Tísner'. L'Ara Llegim repassa la seva obra literària a partir de converses amb Màrius Serra, Isabel Martí, Pilar Rahola i Julià Guillamon

Ara
1 min
Avel·lí Artís Gener

BarcelonaAvel·lí Artís Gener (1912–2000), autor de novel·les i llibres de contes i de memòries, va treballar, a més, de periodista, escenografista i publicista, a banda de fer centenars de mots encreuats i traduir 'A sang freda', de Truman Capote, i 'Cent anys de solitud', de Gabriel García Márquez. L'Ara Llegim l'homenatja amb motiu del primer centenari del seu naixement a partir de converses amb Màrius Serra, Isabel Martí, Pilar Rahola i Julià Guillamon.

A més, Antoni Ribas Tur entrevista Michael Damiano, autor de la primera biografia de Miquel Barceló; Damià Alou ressenya 'Caigut fora del temps', l'últim llibre de David Grossman –un dels grans noms de les lletres hebrees del moment–, i Víctor Obiols fa una lectura molt positiva de l'últim llibre de Josep Pedrals, 'El romanço d'Anna Tirant'.

stats