Música
Cultura 23/01/2024

Antònia Font comença una gira per teatres i auditoris, que suma 27 concerts

La primera actuació és aquest dijous a Sant Cugat del Vallès, on s'han exhaurit les entrades

ARA Balears
1 min
Antònia Font

PalmaEl grup Antònia Font posa en marxa aquest dijous una gira per teatres i auditoris que comença a Sant Cugat del Vallès, a Barcelona, en el que serà el primer dels 27 concerts programats a Catalunya, les Balears, el País Valencià i Andorra, anunciats fins al moment. Segons ha informat l'agència musical Oigo Visiones aquest dimarts i ha recollit EFE, la venda d'entrades va tenir "una gran resposta del públic", que en alguns casos, com a Sant Cugat del Vallès o a Granollers (Barcelona), les entrades es varen esgotar en 48 hores. Així, de moment, ja hi ha vuit actuacions del tour en què s'han exhaurit, una de les quals és a Palma.

"Aquest tour arriba després de l'èxit de la gira de retorn, en la qual hem tingut molt bones sensacions quant a les relacions entre els integrants del grup, així com amb el públic", ha expressat el cantant del grup, Pau Debon.

Per la seva banda, el compositor del grup, Joan Miquel Oliver, ha assenyalat que aquest nou format de gira "permetrà tenir més control" i "afavorirà que les cançons s'entenguin més". "Aquest retorn s'ha fet curt i volem continuar fent concerts amb una fórmula més propera, als quals pugui venir tothom i es doni un paper protagonista a la música", ha destacat. La banda va tancar la gira de retorn el setembre amb un concert que va omplir el Palau Firal de Girona en el marc del Festival Temporada Alta.

stats