Cultura 02/02/2021

Àlex Volney, nou president del Gremi de Llibreters de Mallorca

El llibreter de Llibres Ramon Llull lidera una nova junta directiva, formada per nou llibreries

1 min
Àlex Volney, llibreter de Llibres Ramon Llull

El llibreter Àlex Volney, de Llibres Ramon Llull, és el nou president del Gremi de Llibreters de Mallorca. Així es va decidir a l'assemblea extraordinària que es va fer dijous 28 de gener de 2021, d'on va sortir la nova junta directiva.

Àlex Volney (Llibres Ramon Llull) n'és el president; Francesc Sanchís (Embat i Quars), el vicepresident; Neus Mateu (Es Raconet), la tresorera, i Laia Alegret (Llibreria Drac Màgic), Miquela Serra (Quart Creixent), Adrià Garcias (Ínsula Literària), Marta Prunés (Lila i els Contes), Laura Collado (Espai Caramulls) i Andreu Carles López (Finis Africae) en seran els vocals.

Els objectius d'aquesta junta són treballar per al Gremi i la difusió del llibre com a element cabdal de les llibreries. A més, la intenció és millorar la comunicació de l'entitat i fer extensiu i col·laboratiu el Gremi a la resta de llibreries de la Part Forana de Mallorca. Incentivar el consum al petit comerç i crear complicitats amb la resta de teixit cultural de Mallorca també són alguns dels objectius que s'han proposat.

stats