Casament
Cultura 31/08/2022

Així han estat els tres vestits de núvia de Jennifer Lopez

La cantant es va casar per segon cop amb Ben Affleck aquest cap de setmana

3 min
Un dels vestits del casament

BarcelonaVint anys després de començar la seva història d'amor, Jennifer Lopez i Ben Affleck van segellar aquest cap de setmana la seva relació amb una festa de tres dies en què van estar acompanyats d'amics i familiars. La parella ja es va casar fa un mes en una cerimònia íntima a Las Vegas, però això no ha estat obstacle perquè l'estrella del pop i l'actor organitzessin una gran celebració en la qual JLo, com se la coneix popularment, va canviar de vestit tres vegades. Després d'uns dies de secretisme, JLo ha volgut mostrar al món com eren els tres dissenys que va triar per tornar-se a casar amb el que diu que és el gran amor de la seva vida. Això sí, per veure les imatges abans que ningú t'havies de registrar a la newsletter de la cantant, On the JLo, la via preferida de JLo per comunicar-se amb els seus fans.

El vestit que Jennifer Lopez va portar a la cerimònia.

Per al seu segon casament amb Ben Affleck, JLo va recórrer a Ralph Lauren, dissenyador amb qui comparteix lloc d'origen, ja que tots dos van néixer al Bronx. A la cerimònia de casament, la cantant d'On the floor va lluir una versió etèria del clàssic vestit de coll alt i màniga curta de Ralph Lauren. Segons detalla la revista Vogue, la publicació que ha tingut accés en exclusiva a les preparacions del casament, el primer vestit de JLo tenia una cua espectacular per a la qual es van cosir a mà 1.000 mocadors de tela i 500 metres de teixit que van ser tallats en forma de volants i amb els quals es va crear un efecte de cascada. El blanc va ser el color predominant durant el casament: Affleck va dur un esmòquing bicolor també de Ralph Lauren, amb jaqueta blanca i pantalons negres, i tots els convidats havien d'anar estrictament de blanc. Ralph Lauren va vestir tant els fills de JLo com els d'Affleck.

Un cop acabada la cerimònia, que es va fer en una carpa que simulava la silueta d'una església, va ser el moment del convit, durant el qual la cantant va dur dos vestits més, tots dos de Ralph Lauren. El primer, segons s'ha pogut veure a les imatges que ha compartit la cantant de Let's get loud, era un model fet amb tires de perles en el qual han treballat 30 artesans. L'últim dels vestits, també blanc, era de silueta sirena, agafat al coll i amb detalls de cristalls de Swarovski.

El casament celebrat aquest cap de setmana a Geòrgia és la culminació d'una història d'amor amb anades i vingudes que va començar l'any 2002, després que es coneguessin mentre rodaven la pel·lícula Gigli. El mes de novembre, la parella, una de les més perseguides pels paparazzis en aquell moment, es va comprometre. La relació, però, no va arribar a bon port i pocs dies abans que se celebrés el casament van anunciar que posposaven la cerimònia a causa de l'excés d'atenció mediàtica. Finalment, el gener del 2004 es feia oficial la seva separació. Després de la ruptura, cadascú va seguir amb la seva vida: Ben Affleck es va casar amb Jennifer Garner, amb qui va tenir tres fills, mentre que JLo ho va fer amb Marc Anthony, amb qui va formar una de les grans power couple del món llatí i amb qui va tenir dos fills. L'abril del 2021, Affleck (que ho acabava de deixar amb Ana de Armas) i Lopez (que havia tallat amb Alex Rodriguez) es van retrobar i es van donar una segona oportunitat que ha acabat en boda.

stats