Cultura 30/10/2019

L'actriu Agnès Llobet serà la pregonera de la Setmana del Llibre en Català

L'esdeveniment serà del 14 al 17 de novembre a l'Aljub d'Es Baluard

Ara Balears
1 min
Agnès Llobet

PalmaLa Setmana del Llibre en Català ja té pregonera: l'actriu Agnès Llobet. Una de les novetats que es varen revelar fa poc és que la 23a edició del certamen literari es muda a l'Aljub d'Es Baluard, "un dels llocs més importants i de referència de la cultura a Ciutat", segons va explicar el Gremi de Llibreters en una nota de premsa.

L'esdeveniment serà del 14 al 17 de novembre i les llibreries del Gremi que hi participen amb estand propi són: Abacus, Clayton's Book, Drac Màgic, Embat, Lluna, Quart Creixent i Llibres Ramon Llull. El Gremi encara no ha fet públic el programa, cosa que es preveu per a la setmana que ve. Això sí, ja ha assegurat que serà "una setmana plena d'activitats i amb una gran participació d'autors", com ara Albert Sánchez Pinyol, Maria Mercè Roca i Sebastià Bennàsar, entre d'altres".

Agnès Llobet és la protagonista de 'La Malcontenta', una obra aclamada tant pel públic com per la crítica, que és una adaptació teatral de la novel·la homònima de Sebastià Alzamora. A més, recentment s'ha estrenat com a protagonista a 'Senyoreta Júlia', una de les obres més representatives del dramaturg August Strindberg, que reflexiona sobre les lluites de poder i, en concret, les herències de classe, que també són travessades pel gènere.

stats