Recerca
Cultura 18/07/2022

Adjudicades les beques de Gestió i Recerca de Fons Documentals de la Fundació Mallorca Literària d'enguany

Ariana Domínguez García i Aránzazu Miró Moína faran gestió de fons documental i Josep Nicolau Perelló, recerca

ARA Balears
1 min
Biblioteca.

PALMAEls guanyadors de les dues Beques 2022 de Gestió de Fons Documental de la Fundació Mallorca Literària són Ariana Domínguez García i Aránzazu Miró Moína. Els candidats Maria Antònia Juan i Josep Nicolau Perelló han quedat designats com a suplents. En aquesta convocatòria s’han presentat un total de nou candidatures. Les beques pretenen millorar l’accessibilitat i facilitar un major coneixement dels fons documentals de la Fundació, fomentar el desenvolupament de competències en el marc de l’estudi especialitzat d’aquests fons documentals. 

La Comissió Avaluadora de la Fundació Mallorca Literària, encarregada de decidir els projectes guanyadors, està formada per Margalida Pons, Andreu Ramis, Antoni Vidal Ferrando, Caterina Valriu, Caterina Mercè Picornell, Jesús Revelles, Damià Pons, Maria del Mar Vanrell i Eduard Moyà, i està presidida per Carme Castells.

D’altra banda, la mateixa Comissió Avaluadora ha decidit que el guanyador de la Beca 2022 de Recerca de Fons Documental sigui Josep Nicolau Perelló. Igualment queden designats com a suplents, per ordre, els següents candidats: Ariana Domínguez García i Maria Mercè Gomila. En aquesta convocatòria s’han presentat un total de cinc candidatures.

Les beques estan dotades amb 6.000 euros cadascuna i s’han de desenvolupar entre el mes d’agost de 2022 i l’agost de 2023, amb una dedicació total de 800 hores.

stats