Publicitat
Publicitat

Ara Mateix

El jazz còmplice de Toni Miranda & The Jazz Fingers pren Calvià

Sa Societat va acollir un concert en què els temes propis de Miranda foren interpretats amb arranjaments especials

El centre cultural Sa Societat de Calvià va acollir aquest dimecres la segona entrega de l'Alternatilla Jazz Festival in Mallorca, el concert de Toni Miranda & The Jazz Fingers. La complicitat entre els sis músics, i també entre els músics i el públic assistent, va marcar una actuació en què els temes propis de Miranda s'intercalaren amb algunes adaptacions de jazz estàndards.

Va ser una nit especial per a molts dels assistents. I és que entre el públic hi havia una gran representació de joves aficionats al jazz, estudiants de l'Escola de Música. Per a alguns d'ells, era la primera vegada que presenciava un concert de jazz en directe.

Per a l'ocasió, Miranda havia preparat arranjaments especials dels seus temes. Aixó ho va explicar en un moment del concert, el qual va finalitzar amb la versió d'un tema del guitarrista italoamericà Pat Martino. 

Davant la insistència del públic, els músics oferiren un bis per tancar l'actuació, el qual va ser el 'Billie's Bounce", un clàssic dels anys 40 de Charlie Parker.

Xavi Torres Trio, a Esporles

Solidesa

El jove pianista català Xavi Torres, un dels músics més destacats i amb més projecció del panorama jazzístic de l'Estat tot i que actualment viu a Amsterdam, actuarà aquest dijous vespre a la Casa del Poble d'Esporles (20.30 h.) acompanyat de Vic Moliner al contrabaix i Joan Terol a la bateria.

Actualment són un dels grups de jazz més sòlids i sol·licitats de l'escena catalana i holandesa.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT

EDICIÓ PAPER 18/03/2018

Consultar aquesta edició en PDF