FIRA B!

La Simfònica dóna el tret de sortida a la Fira B!

Una gran actuació de l'Orquestra i el trio de jazz Avishai Cohen fan vibrar el Principal

Aquest dimecres s'ha donat el sus a la major fira d'arts escèniques i música de les Illes Balears, la FiraB!, amb un concert de luxe al teatre Principal.

L' Orquestra Simfònica de les Illes Balears i el trio de jazz Avishai Cohen, amb un repertori de fusió simfònic i jazzístic, han fet vibrar el públic present a la platea, plena, del teatre.

Les agrupacions han interpretat obres de fusió jazz, cantigues sefardites i cançons tradicionals araboisraelianes i el públic ha respost entregat i ha obligat als músics esgotar tot el repertori assajat amb l'Orquestra.

Les autoritats i el públic no s'han volgut perdre la cita i no n'ha fallat cap. L'àrea de Cultura al complet, amb la consellera de Cultura al capdavant. Ruth Mateu ha manifestat la seva satisfacció per haver inclòs oferta musical a la programació de la FiraB!

"Hem volgut apostar fort perquè la FiraB! sigui un referent per atreure programadors que puguin conèixer el que es fa a les Balears", ha dit la consellera, qui ha afegit que "el concert d'avui n'és l'exemple, un gran inici de luxe i una aposta per la música".

EDICIÓ PAPER 07/12/2019

Consultar aquesta edició en PDF