MÚSICA

Avishai Cohen i la Simfònica es fusionaran en concert

Un dels músics més reconeguts de l'escena de jazz i l'Orquestra actuaran al teatre Principal i donaran el sus a la FiraB!

'Una nit amb Avishai Cohen', aquest és el títol del concert que fusionarà l' Orquestra Simfònica de les Illes Balears i el trio de jazz format per Avishai Cohen, al contrabaix i a la veu; Omri Muere, al piano; i Itamar Doari, a la percussió. La cita, aquest  dimecres 28 de setembre a les 20 h al teatre Principal de Palma. 

Una actuació que donarà el tret de sortida a la FiraB!, en la qual tindran cabuda més de 50 espectacles teatrals, de dansa i musicals entre aquest dimecres i el diumenge. Un concert simfònic que ja s'ha fet amb set orquestres d'arreu del món, just ve de París de l'actuació amb l' Orquestra Nacional de París i arriba per primera vegada a Espanya i a la Mediterrània.

"Ens ho hem passat beníssim en els assajos previs a l'actuació", diu Pablo Mielgo, director titular de l' Orquestra Simfònica de les Illes Balears; "els músics són boníssim i els arranjaments simfònics, d'alta qualitat. Serà un concert únic".

" Avishai Cohen és un músic extraordinari", afegeix Mielgo. "Ha actuat amb tots els grans de la música, Wynton Marsalis, Chick Corea i Paco de Lucía, entre d'altres". El concert serà eminentment de música jazz, "però no inintel·ligible, sinó amb molta qualitat i improvisació i també mitjançant la fusió d'estils amb la música sefardita, jueva i popular àrab", conclou el director de l'Orquestra.

EDICIÓ PAPER 15/08/2020

Consultar aquesta edició en PDF