El periodista Ricard Ustrell visita Can Alcover

La trobada servirà per parlar del seu primer llibre i permetrà analitzar-ne la trajectòria professional 

La ràdio Ona Mediterrània ha organitzat un col·loqui amb Ricard Ustrell, presentador del programa 'El Suplement' a Catalunya Ràdio. Aquest diumenge 15 d'abril, a les 19.30 h, l'espai de cultura Can Alcover acull la trobada entre Joan Farrés, presentador del programa 'La Vila del Pingüí' a la ràdio Ona Mediterrània, i Ricard Ustrell.

La trobada servirà per descobrir el primer llibre del periodista de Sabadell, titulat 'Sense tu', en què es parla del difícil encaix de la vocació professional i la vida personal, les segones oportunitats i el descobriment del qual és realment important.

La trobada servirà per parlar del seu primer llibre i permetrà analitzar la trajectòria professional de Ricard Ustrell i la seva tasca com a periodista en el context polític i social actual. Tot plegat tindrà lloc a Can Alcover, al número 24 del carrer de Sant Alonso de Palma, a partir de les 19.30 h.

A més, el presentador del programa 'El Suplement' farà una segona presentació del llibre a la llibreria de Palma Rata Corner el proper dilluns a les 19 h.

EDICIÓ PAPER 28/03/2020

Consultar aquesta edició en PDF