L’Orquestra Simfònica de les Illes Balears actuarà per primera vegada al Teatre Romà de Pol·lèntia

El concert té com a objectiu agermanar la música i el patrimoni històric de les Illes Balears per fer-los accessibles

L'Orquestra Simfònica de les Illes Balears farà un concert al Teatre Romà de Pol·lèntia (Alcúdia) aquest dimecres, 5 de setembre, a les 21.00 hores. L'actuació serà a càrrec de les seccions d'instruments de vent. L'objectiu d'aquest esdeveniment és agermanar la música i el patrimoni històric de les Illes Balears dins el context de la recerca de nous públics i nous espais per fer accessible la cultura a la ciutadania.

La secció de vent de l'Orquestra Simfònica de les Illes Balears, sota la direcció de Pablo Mielgo, oferirà la seva actuació en un dels espais històrics més emblemàtics de Mallorca. El repertori inclourà 'La Serenata núm. 10 Gran Partita', de W.A. Mozart, i una obra de Richard Strauss, la 'Suite Op.4 en si bemoll major'. 

Aquest concert és fruit de la col·laboració entre la Conselleria de Cultura, Participació i Esports i la Regidoria d'Educació i Patrimoni de l'Ajuntament d'Alcúdia. L'entrada és gratuïta amb invitació. Les invitacions es poden anar a cercar a Can Domènech, seu del Consorci de Pol·lèntia, fins al màxim d'aforament.

EDICIÓ PAPER 12/10/2019

Consultar aquesta edició en PDF