MÚSICA

Highlands Project presenten nou disc amb la col·laboració d'un bon grapat de cantants al teatre Principal de Palma

El concert és aquest dimecres 17 de gener a la sala petita 

Highlands Project durant l'enregistrament del disc. / ÀNGEL ROMAGUERA

La banda Highlands Project presenta el disc 'Voiceover vol. 1' aquest dimecres 17 de gener a la sala petita del teatre Principal de Palma. Un nou treball discogràfic ben especial, ja que a la fusió jazz de la banda s'hi sumen col·laboracions de cantants que aporten temes propis arranjats pel líder de la formació Sergio Llopis i els músics de la banda.

D'aquesta manera, es mesclaran els sons brasilers de Pedro Rosa, amb les tonades mallorquines de la glosa 'Sa madona', interpretada per Júlia Colom, o Mary Adine Lambourne, que cantarà un bolero amb un toc de jazz; Paco Colombàs, que hi introduirà sons de hip hop, funk i jazz i Masé Jara, que farà un tema de jazz. 

Els Highlands Project tornen així a la sala petita del teatre Principal de Palma, on la temporada passada es varen confirmar com una de les bandes mallorquines amb més projecció del panorama del jazz illenc. Amb un directe molt potent, la banda reunirà un total de 16 músics a escena presentant el 'Voiceover vol. 1', aquest nou disc on es mescla música brasilera, sons de Nova Orleans amb un tema d'Omar Lanuti, hip hop o glosa mallorquina mantenint, com sempre, la base de jazz i l’essència del grup.

Al teatre Principal, a banda dels cantants, actuaran amb la banda: Sergio Llopis (piano), Toni Rios (saxòfon), Pep Garau (trompeta), Xema Borràs (trombó), Joan Colom (guitarra), Jordi Tugores (guitarra), Juanjo Amengual (baix), Teo Salvà (bateria) i Pep Lluís Garcia (percussió).

La banda també actuarà durant la revetlla de Sant Sebastià el 19 de gener, ho faran a la Porta de Santa Catalina a les 22.15 h, i compartiran plaça amb Eva Fernández, Romeo i Sissokho Afro Jazz.  

EDICIÓ PAPER 06/06/2020

Consultar aquesta edició en PDF