Publicitat
Publicitat

ARA Llegim

L'editorial Roca recupera antics 'best-sellers' en un nou segell digital en castellà

Ciudad de Libros arrenca per Sant Jordi amb un centenar de títols 'low cost' d'autors com Erskine Caldwell, Thomas Wolfe, Harold Robbins, Ellery Queen i Gibran Jalil Gibran entre d'altres

Roca Editorial ha llançat un nou segell digital en castellà, Ciudad de Libros, que segons la directora de l'editorial, Blanca Rosa Roca, "neix amb l'objectiu de recuperar en format 'e-book' grans històries de la literatura, que al seu moment van ser 'best-seller' i que ara són difícils de trobar per al lector en castellà". La directora del nou segell, Julieta Lionetti, ha comentat que "s'ha donat un aire renovat a aquests clàssics i s'ha corregit el castellà".

Ciudad de Libros arrenca per Sant Jordi amb un centenar de títols d'autors com Erskine Caldwell, Thomas Wolfe, Harold Robbins, Ellery Queen, Gibran Jalil Gibran, Leon Uris, Sherwood Anderson, Philippa Carr, Edgar Wallace i les Nobel de literatura Selma Lagerlöf i Grazia Deledda. També s'inclouen obres d'autors espanyols com Alonso Cueto, María Pilar Queralt o el premi Nacional de Narrativa José María Merino.

La directora de màrqueting del segell, Elena Neira, ha destacat que la principal novetat és el seu cercador emocional, "una eina que permet al lector trobar la història més adequada per a cada moment: llarga o curta, realista, trepidant, d'aventures, sentimental, històrica, obscena o casta són algunes de les variables que el lector pot escollir per elaborar el seu propi còctel literari i decidir la lectura que més li vingui de gust en cada moment".

La intenció de l'editorial és publicar uns 200 títols a l'any, que estaran a la venda a través de les plataformes habituals, a preus que oscil·laran entre els 3,99 i 6,99 en funció del nombre de pàgines.


PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT

EDICIÓ PAPER 21/01/2018

Consultar aquesta edició en PDF