La demanda d'entrades obliga Ara Malikian a programar un tercer concert a Maó

L'artista libanès presentarà en el teatre Principal el seu nou disc, 'Royal Garage'

Ara Malikian, considerat un dels millors violinistes del món, realitzarà un tercer concert al teatre Principal de Maó a causa de la gran demanda que ha generat entre el públic. Així, el prestigiós artista d'origen libanès actuarà els dies 8, 9 i 10 de gener. La totalitat de les entrades que es varen posar a la venda per presenciar els seus dos primers concerts s'han exhaurit en tan sols 48 hores, fet pel qual se li proposà una tercera actuació. 

L'artista nascut a Beirut l'any 1968 presentarà el seu nou disc, Royal Garage, en el marc de la gira Le Petit Garage. Malikian estarà acompanyat pel pianista Iván Melón Lewis, i junts interpretaran els temes que formen part del nou treball, en el qual el músic ha aconseguit ajuntar de manera  coherent els temes clàssics, el rap, el rock i la cançó d'autor, posant sota un mateix títol artistes com Franco Battiato, Pablo Milanés, Estrella Morente, Andrés Calamaro i Kase O. 

Les entrades es posaran a la venda aquest dijous a un preu únic de 45 euros. La gerent del teatre Principal de Maó, Àngela Vallés, considera que l'actuació de Malikian és una oportunitat per al públic menorquí. "Estam davant un espectacle únic d'un músic de renom internacional i el nostre repte és que arribi al major nombre de persones", ha dit.

A 14 anys, fugint de la guerra al seu país, Malikian se'n va anar a estudiar a Alemanya. Després d'aquella etapa va viure i continuà formant-se al Regne Unit i a França, fins que a 30 anys va decidir establir-se a Madrid. Ell mateix ha reconegut en alguna ocasió que la música li va salvar la vida, traçant un paral·lelisme entre la seva història i la del seu avi, que dècades enrere havia aconseguit escapar del genocidi armeni gràcies a un violí i a haver-se fet passar per músic. Aquest i altres episodis es relaten en el documental Ara Malikian: una vida entre las cuerdas (Nata Moreno, 2019), guardonat amb el Goya a Millor Pel·lícula Documental. 

EDICIÓ PAPER 16/01/2021

Consultar aquesta edició en PDF