L'Ajuntament edita un fullet amb els cursos de català a Palma

El contingut s'ha traduït en sis idiomes, es distribuirà en els punts de difusió municipals i també a entitats i col·lectius interessats

La Regidoria de Cultura, Patrimoni, Memòria Històrica i Política Lingüística de l’Ajuntament de Palma ha editat un fullet imprès i en format digital que ofereix informació completa sobre els cursos de català presencials i semipresencials que diverses entitats imparteixen a Palma.

A més, aquest nou recurs facilita informació sobre altres cursos en línia, recursos com els centres de català i altres espais de formació.

El fullet s’ha editat en sis idiomes (català, castellà, anglès, alemany, àrab i xinès), amb la finalitat que tant les persones que vulguin aprendre el català, la llengua pròpia de la ciutat (especialment les persones nouvingudes), com les que vulguin perfeccionar el domini d’aquesta llengua coneguin de quins recursos disposen.

El fullet es distribuirà des dels punts de difusió municipals (biblioteques, OAC, Benestar Social, Igualtat, etc.) i també es farà arribar als col·lectius i entitats que hi puguin estar interessats, a més de les xarxes socials municipals.

Així mateix, aquest recurs estarà disponible a la web de la Regidoria de Cultura, Patrimoni, Memòria Històrica i Política Lingüística, palmacultura.cat.

EDICIÓ PAPER 18/05/2019

Consultar aquesta edició en PDF