L'Ajuntament de Palma destinarà un màxim de 22.506 euros a la revetla de Cap d’any

Com ja s’ha fet en les darreres edicions, la festa se celebrarà de forma simultània a la plaça de Cort i a la plaça de Joan Carles I

La junta de govern de l'Ajuntament de Palma ha aprovat aquest dimarts els plecs de prescripcions administratives i tècniques que regiran la contractació de la revetla de Cap d’any. L'Ajuntament hi destinarà un màxim de 22.506 euros. Tal i com ja s’ha fet en les darreres edicions, la festa de Cap d’any se celebrarà a Palma de forma simultània en dos escenaris: la plaça de Cort i la plaça de Joan Carles I.

La contractació que avui s’ha aprovat es dividirà en tres lots: un per contractar l’animació musicals, els serveis complementaris i els equips de so i llum per ambientar la plaça de Cort entre les 23:15 i les 00:45 hores (6.555 euros, iva inclòs); un segon lot per contractar l’actuació i ambientació musical, els serveis complementaris de so i llum de la plaça de Joan Carles I entre les 23 i les 03 hores amb actuació musical, projeccions, campanades, actuació musical i festa (per un import de 10.506 euros) i un tercer lot que consistirà en un espectacle de projeccions amb ka temàtica de la nit de Cap d’any a la plaça de Joan Carles I i que es durà a terme entre les 23.55 i les 24 hores de dia 31 de desembre (per un import de 5.445 euros).

La regidora de Participació Ciutadana i Coordinació Territorial, Eva Frade, ha destacat que aquest model de dues places “ha funcionat molt bé”.

EDICIÓ PAPER 15/02/2020

Consultar aquesta edició en PDF