Concerts
Cultura 24/07/2022

12.000 persones veuen sortir el sol al CanetRock Mallorca

Alcúdia va viure una intensa jornada, amb 12 hores de música sense interrupció

ARA Balears
2 min
Imatge de l'escenari i el públic del CanetRock Mallorca.

PALMAEl capvespre de dissabte es notava que a la ciutat d'Alcúdia hi passava alguna cosa: una cua de cotxes que intentaven arribar al poble i desenes i desenes de joves al carrer, en moviment, evidenciaven que no era un dia normal. Havia arribat, a la fi, el dissabte d'una de les jornades musicals més intenses d'aquest estiu, el CanetRock Mallorca: 12 hores de música sense interrupció. Gairebé 12.000 persones varen gaudir dels concerts d'aquesta versió illenca del reconegut i històric concert de CanetRock que es va fer a Canet de Mar el 1975 i que s'ha recuperat aquests darrers anys.

La cantant Suu, a l'escenari del CanetRock Mallorca.

Amb l'objectiu de crear ponts entre els músics de la Península i de l'illa, el cartell incloïa bandes de tots els territoris de parla catalana. La mallorquina MDMAR va ser l'encarregada de donar el sus als concerts, sota un sol violent i una bona calor. La Pegatina va ser el grup que va tancar la jornada: va entonar les seves primeres cançons cap a les 5.30 de la matinada.

Enmig, els assistents varen vibrar amb la música d’Oques Grasses, les lletres descarades i treballades de Zoo i varen ballar amb els Stay Homas i Els Catarres. Però el públic també va gaudir de la solvència en directe de grups com O-erra, Xanguito, Anegats i Pèl de Gall, que varen posar l’accent balear a un festival que vol ser la confluència de la música dels Països Catalans.

A l'espera de saber si se'n farà una nova edició, des de l'organització asseguren que CanetRock Mallorca "ha complit les expectatives".

El grup Oques Grasses.
Pau Franch, el cantant d'O-erra.
stats