ARA Llegim
Cultura 23/06/2012

Els 10 llibres que us faran passar la calor

L'estiu ha arribat amb força, i com cada any les novetats editorials dels últims mesos busquen convertir-se en el millor refrigeri contra les altes temperatures. A l'Ara Llegim en triem deu

Ara
1 min
Llibres que fan passar  la calor

BarcelonaL'Ara Llegim de dissabte dedica el reportatge d'obertura a deu novetats candidates a fer passar la calor: entre els llibres seleccionats hi ha 'L'edat del dubte', d'Andrea Camilleri, 'Cinquanta ombres d'en Grey', d'E.L. James i 'Dansa amb dracs', de George R.R. Martin.

L'edat del dubte. El nou cas del comissari Montalbano és el més aquàtic de tots els que ha escrit fins ara Andrea Camilleri. L'edat del dubte arrenca quan un matí un bot pneumàtic és trobat al port de Vigata amb el cadàver desfigurat d'un home. La propietària del vaixell de luxe que l'ha apropat i la tripulació han de romandre a terra fins que el comissari resolgui el cas.

Cinquanta ombres d'en Grey. La primera part de la trilogia d'E.L. James vol ser un dels revulsius eròtics de la temporada. L'escriptora britànica ha exorcitzat les seves crisis emocionals a partir de la relació sadomasoquista entre una estudiant acabada de llicenciar i un jove empresari. Es poden escriure escenes sexuals explícites creïbles i excitants? James està convençuda que sí.

Dansa amb dracs. Tot i que l'edició dels llibres de G.R.R. Martin va començar molt més tard en català que en castellà, el ritme d'aparició dels cinc volums de 'Cançó de gel i foc' ha estat tan ràpid que 'Dansa amb dracs' només es pot llegir en la llengua de Ramon Llull, ara per ara. Els lectors de Martin hi trobaran prou intrigues, aventures i passions per devorar el volum a preu fet.

Podeu descobrir les altres set obres escollides a l'Ara Premium.

stats