Política Cort 14/07/2023

El PSOE instarà el govern de Cort a mantenir el projecte de Son Busquets en el proper ple

Els socialistes demanen destinar el romanent municipal de 46 milions d'euros a millorar les freqüències i la capacitat del transport públic i augmentar la presència policial

ARA Balears
1 min
Els regidors del PSOE Rosario Sánchez, José Hila i Francisco Ducrós.

PalmaEl regidor del PSOE de Palma Francisco Ducrós ha presentat aquest divendres una de les propostes que duran al proper ple del 27 de juliol: volen demanar al govern de Cort que es comprometi a mantenir el projecte d'habitatge públic de Son Busquets. Així, volen que es respecti l'acord al qual varen arribar el batle anterior, José Hila, amb el govern d'Espanya, que suposa la creació de 830 habitatges públics.

A banda d'això, els socialistes han presentat dues iniciatives perquè el govern del PP aprofiti el romanent municipal de 46 milions d'euros i posi aquests doblers al servei de la ciutat i la ciutadania. Concretament, proposen destinar la partida econòmica a apujar el salari dels treballadors públics i als projectes estratègics de la ciutat, com ara ajudes a empreses i autònoms que puguin veure's afectats per la remodelació del passeig Marítim.

També han demanat destinar una part dels doblers a millorar les freqüències i la capacitat del transport públic, augmentar la presència policial a barris i zones de major afluència turística i també per a altres iniciatives com ara la posada en marxa de refugis climàtics o la programació d'activitats culturals. A més, la portaveu adjunta, Rosario Sánchez, ha demanat al govern municipal que es constitueixi una comissió no permanent per decidir la destinació final d'aquest romanent.

stats