Política Cort 28/09/2023

Cort descarta que l'EMT continuï sent gratuïta el 2024

El regidor de Mobilitat de Palma, Toni Deudero, manté que l'any que ve "bonificaran tant com sigui possible" les tarifes d'autobús

1 min
El regidor espera poder bonificar alguns perfils a partir de l'any que ve.

PalmaEl regidor de Mobilitat de l'Ajuntament de Palma, Toni Deudero, ha descartat que el servei de l'EMT continuï sent gratuït per als ciutadans a partir del 2024. Segons ha explicat, arran d'una pregunta d'Unides Podem al ple de Cort d'aquest dijous, "es podran bonificar certs col·lectius, els qui realment ho necessiten, no tothom".

Així, la intenció del regidor és "continuar en la línia de les bonificacions que ja existien abans de la gratuïtat, per ajudar la gent de la tercera edat, la gent jove i persones amb necessitat econòmica que estiguin identificades per l'Administració". De fet, ni tan sols amb l'arribada de 20 milions d'euros més de l'Estat amb aquesta finalitat Deudero ha garantit que els busos puguin ser gratuïts.

"Si es reben, i segons la quantitat que es rebi, es mirarà de bonificar el màxim que es pugui", ha declarat. En aquest sentit, ha especificat que aquests 20 milions d'euros ja rebuts, per al pagament del transport públic de Palma de 2023, "no cobreixen les despeses de l'1 de gener al 31 de desembre". Per això, segons la diferència, es calcularà la quantitat que es podria bonificar.

stats