Els treballadors de la Fundació Bit reivindiquen millores de les seves condicions de feina

Segons indica CCOO en un comunicat, "el comitè d'empresa continua sense rebre senyals reals de voler solucionar un conflicte obert"

Els treballadors de la Fundació Bit continuaran amb les aturades programades al setembre i l'octubre en protesta per les seves condicions laborals i salarials.

Segons indica CCOO en un comunicat, "el comitè d'empresa continua sense rebre senyals reals de voler solucionar un conflicte obert, que el  Govern  va agreujar en recórrer contra les sentències favorables i negant-se a reconèixer la situació".

Els treballadors sol·liciten una adequada relació de llocs de treball, així com el pagament de l'antiguitat, millores salarials i la solució a alguns contractes "en frau de llei", segons el sindicat. "El comitè d'empresa continuarà treballant per negociar una sortida a aquesta situació", recalca.

Els sindicats CCOO, UGT i USO van convocar el passat 6 de setembre aturades de dues hores cada dilluns de setembre i de tres hores a l'octubre en la Fundació Bit per denunciar la situació dels seus treballadors, que cobren sous inferiors als 1.000 euros.

EDICIÓ PAPER 30/05/2020

Consultar aquesta edició en PDF