Balears 08/04/2015

José Torres 'Peret', candidat del PSOE a Sant Joan de Labritja

Amb la llista ja aprovada, 'Peret' afronta el procés electoral amb l'objectiu de "convèncer la gent de Sant Joan que fa falta un canvi"

Ara Balears
2 min
José Torres 'Peret'

PalmaLa Comissió de Llistes Electorals de la FSE-PSOE ha aprovat per unanimitat la llista electoral socialista a l'Ajuntament de Sant Joan de Labritja, que encapçala el secretari general de l'Agrupació, José Torres 'Peret'.

La llista està formada per "moltes cares noves", persones amb "ganes de fer feina pel seu municipi", i alguns integrants amb experiència, com Vicent Tur al número 6 de llista, que havia estat alcalde socialista de Sant Joan, tal com ha explicat 'Peret'. Aquest darrer, d'altra banda, s'ha mostrat "molt satisfet" d'haver aconseguit "la candidatura de les persones que poden portar un canvi" a Sant Joan.

Amb la llista ja aprovada, 'Peret' afronta el procés electoral amb l'objectiu de "convèncer la gent de Sant Joan que fa falta un canvi, perquè el nostre municipi està més abandonat que mai". El candidat socialista s'ha referit a "les carreteres locals, que estan plenes de clots i en un estat lamentable; les instal·lacions esportives, també amb falta de manteniment; els torrents bruts i les zones turístiques, que també estan deixades de la mà de Déu".

El candidat del PSOE a Sant Joan critica que l'alcalde Antoni Marí 'Carraca', que ocupa el càrrec des de fa 16 anys, "durant els últims quatre anys s'ha perdut per la carretera, perquè no ha estat ni a Sant Joan ni a Vila. I s'ha perdut per llevar el carril bici del projecte de la nova carretera, que jo crec que és un error que li acabarà passant factura".

stats