Balears 02/11/2014

Sis balears entre les cent grans fortunes d'Espanya, segons la revista 'Forbes'

Galícia es manté en el primer lloc del podi gràcies als seus sis grans rics, amb Ortega al capdavant, que acumulen un patrimoni de 56.450 milions

Efe
1 min
Sí: Amancio Ortega, Laura Vidal. No: Mariano Rajoy, Tony Blair

PalmaBalears té sis milionaris inclosos en el llistat de les cent grans fortunes d'Espanya elaborat per la revista 'Forbes', en el qual Madrid i Catalunya aglutinen més de la meitat, amb 28 i 24 multimilionaris, respectivament.

El primer lloc de la llista 'Forbes' a Espanya continua sent Galícia, comunitat d'origen del fundador d'Inditex, Amancio Ortega.

Segons un avanç de la llista dels més rics d'Espanya, que serà publicada dimarts que ve, les grans fortunes madrilenyes aglutinen 38.500 milions d'euros i les catalanes, 25.675.

Galícia es manté en el primer lloc del podi gràcies als seus sis grans rics, amb Ortega al capdavant, que acumulen un patrimoni de 56.450 milions.

En el repartiment de la riquesa per regions, el País Basc i el País Valencià empaten en el tercer lloc, amb 8 milionaris cadascuna; seguides de les Balears (6), Castella i Lleó (5), Andalusia (4), Astúries (3) i Cantàbria (2).

Canàries, Extremadura, la Rioja i Múrcia aporten cadascuna un únic representant a la llista, en la qual no apareixen ni Castella-la Manxa ni Navarra.

L'any passat, el rànquing dels més rics d'Espanya el van liderar Ortega, amb 47.600 milions; el president de Mercadona, Juan Roig, amb 5.800 milions; i Sandra Ortega Mera, amb 5.400 milions, filla dels fundadors del grup Inditex, Amancio Ortega i Rosalía Mera.

stats