TURISME

El seminari INTO 2016 analitzarà el turisme experiencial i l'estacionalitat

El ParcBit acollirà unes jornades que se celebraran els propers 24 i 25 de novembre

El turisme experiencial com a eix per reduir l'estacionalitat serà el tema principal del Seminari internacional d'innovació i turisme, INTO 2016, que se celebra els dies 24 i 25 de novembre al ParcBit.

El vicepresident i conseller d'Innovació, Recerca i Turisme, Biel Barceló, inaugurarà les jornades, que reuniran experts de l'àmbit acadèmic i professional amb l'objectiu de debatre propostes de recerca i anàlisi crítica de la innovació en diferents sectors del turisme, ha informat la Direcció General d'Innovació i Recerca en un comunicat.

En la 11a edició del seminari internacional es tractarà el concepte de turisme experiencial com a eina per a la desestacionalització.

Durant dos dies, s'analitzarà al ParcBit l'impacte de l'estacionalitat, es presentaran reflexions estratègiques sobre la necessitat de dissenyar experiències turístiques i s'estudiaran diferents models per crear i introduir productes i experiències de turisme sostenible i responsable.

També s'abordaran les polítiques per reduir l'estacionalitat i se celebrarà un taller participatiu amb dinàmiques de creativitat en pensament lateral ('design thinking').

Empresaris, emprenedors, analistes de mercat, consultors i estudiosos del sector participaran en el seminari.

EDICIÓ PAPER 05/12/2020

Consultar aquesta edició en PDF