Balears 15/09/2016

El PP de Palma desvincula el cas de Gijón del de Rita Barberá

La portaveu a Cort, Marga Durán, admet que no s'hauria aferrat a l'escó com ha fet l'exbatlessa de València

Jaume Vinyas
1 min
La portaveu del PP a Cort, Marga Duran, en roda de premsa.

PalmaEl PP de Palma considera que els casos de la senadora Rita Barberá i el del regidor i diputat Álvaro Gijón "són temes totalment diferents". Així ho ha expressat la presidenta de la comissió gestora de la formació, Marga Durán, qui ha confirmat que Gijón, investigat en el marc de la presumpta trama corrupta en la Policia de Palma, "continuarà sent regidor del PP".

La cap de l'oposició a Cort ha recordat que el jutge instructor del cas, Manuel Penalba, no va demanar cap mesura cautelar contra el regidor després que aquest anàs a declarar. A més, Durán ha reiterat la confiança en la innocència de Gijón. "Quantes vegades hem vist retirar la imputació a una persona per a la qual no s'havien demanat mesures cautelars", s'ha demanat. En aquest sentit, ha reiterat el "respecte a la presumpció d'innocència, que altres partits no han tingut".

Durán ha afegit que el cas de Barberà és diferent perquè va ser el PP el que li va demanar la renúncia i ha admès que ella hauria reaccionat d'una altra manera. "Jo me n'hauria anat", ha assegurat, sense entrar a valorar personalment la decisió presa aquest dimecres per l'exbatlessa de València.

stats