Balears 12/01/2017

El PP acusa Cort de "donar l'esquena als veïns" després de les inundacions al pla de Sant Jordi

La portaveu popular, Marga Durán, ha criticat la deixadesa de l'equip de govern i n'ha lamentat la inacció

Ara Balears
2 min
Durán s'ha desplaçat al pla de Sant Jordi acompanyada de veïns.

PalmaLa portaveu del grup popular a l'Ajuntament de Palma, Marga Durán, ha criticat aquest dijous el govern municipal, al qual ha acusat de deixadesa després de les darreres inundacions al pla de Sant Jordi, i ha reclamat que es planifiquin actuacions concretes de millora a la zona.

Durán i la regidora Lourdes Bosch han visitat el pla de Sant Jordi i s'han reunit amb veïns per conèixer els efectes de les inundacions del desembre passat i interessar-se pels problemes que generen les pluges fortes a la zona, on aneguen les finques i ocasionen la pèrdua de collites, ha informat el PP en un comunicat.

"Lamentam que el senyor Hila no mostri el més mínim interès per donar solució a un problema reiterat que s'ha vist més agreujat que mai a causa de la deixadesa dels actuals dirigents de Cort i a la falta de coordinació entre institucions", ha dit Durán.

La portaveu ha recordat que el setembre de 2015 el ple municipal va aprovar per unanimitat una moció dels populars reclamant a l'Ajuntament un pla integral d'actuacions per al pla de Sant Jordi relatiu a les inundacions i les seves conseqüències adverses, que havia de definir i executar una comissió interinstitucional de Cort amb la Conselleria de Medi ambient, Agricultura i Pesca.

Durán ha lamentat que el Consistori no hagi fet res sobre aquest tema en més d'un any que ha transcorregut des que el ple va aprovar la moció.

D'altra banda, els populars van presentar una esmena als pressupostos de 2017 perquè es dotàs aquest pla de 30.000 euros, que va ser rebutjada per l'equip de govern.

Durán ha retret al govern d'Hila que encara que ha tingut "reiterades ocasions per interessar-se pel problema del pla de Sant Jordi i començar a posar les bases per aconseguir una solució definitiva", no ho ha fet i ha optat "per mirar cap a un altre costat i donar l'esquena als veïns".

stats