ARA DIUEN QUE...

La política comunicativa sobre la facultat de medicina desespera, fins i tot, els seus partidaris

Les pintades de Palma arriben, també, a la premsa internacional

Els treballadors de Son Espases estan astorats amb la política comunicativa sobre la nova facultat de medicina, un projecte que té un suport molt majoritari entre el col·lectiu i del qual volen conèixer tots els detalls. L'IB-Salut va organitzar una xerrada per als treballadors de Son Llàtzer i, davant les reiterades peticions dels treballadors, en va organitzar una segona per als de l'hospital de referència.

Segons han explicat treballadors de l'hospital a aquest diari, la naturalesa de l'acte ja va provocar sorpresa entre els interessats. Es tractava d'una videoconferència des de Son Llàtzer, una idea absolutament escabellada segons es va demostrar. La cita va ser un desastre. La connexió va fallar estrepitosament i, sovint, es perdia la imatge o la veu. Es van sentir xiulets entre els professionals de Son Espases i molts d'ells van abandonar la sala indignats. A l'acte va assistir, fins i tot, la consellera de Salut, Patricia Gómez.

El desastre comunicatiu i els motius de l'IB-Salut per haver pres tan estrambòtica decisió han estat motiu de xafardeig, tota la setmana a l'Hospital. Finalment, es va decidir organitzar una segona xerrada, avui mateix, aquesta vegada, a  Son Espases. L'acte, però, es va comunicar per correu electrònic aquest dissabte i gairebé ningú se n'ha assabentat. El resultat: amb prou feines, un terç de la sala s'ha omplert. Un fracàs comunicatiu en tota regla.

Les pintades de Palma contra el turisme, a la premsa internacional

Els famosos 'Tourists go home' que es poden llegir a diverses parets del centre de Palma han arribat a la premsa internacional. L'agència de notícies Reuters ha publicat un text en què s'explica "l'altra cara del turisme" i es fa referència a les polèmiques pintades. Es fan eco d'algunes mesures adoptades també, al centre de la ciutat, com la prohibició d'aparcar davant la seu.

Lideratges no del tot consolidats

Quin és el partit que, quan se li demana determinada informació, recomana que no se li consulti al líder?

EDICIÓ PAPER 22/02/2020

Consultar aquesta edició en PDF