Balears 24/01/2017

Palma signa un nou pacte local per a l'ocupació

Els sindicats, la patronal i Cort aproven els objectius per millorar la qualitat dels llocs de feina

Carmen Buades
1 min
Els signants de l'acord, aquest dimarts a Cort

Palma“Avui començam un camí plegats, en comú, per millorar la qualitat de l'ocupació”. La regidora de Turisme, Comerç i Treball, Joana Maria Adrover, ha celebrat aquest dimarts la firma del nou pacte local per a l'ocupació, la cohesió social i el foment de l'economia productiva de Palma, del qual formen part els sindicats, la patronal i el consistori.

L'acord fixa objectius com la promoció i el foment de nous jaciments d'ocupació, la dinamització del comerç local, la potenciació del treball públic i estable i la inclusió de clàusules socials a la contractació de l'Ajuntament. “Les mesures concretes per assolir aquests objectius s'impulsaran a través de PalmaActiva. Per això, el pacte és només el principi”, ha afirmat el batle de Palma, José Hila.

Tant Pimem com la CAEB, CCOO i UGT han defensat la importància del pacte, ja que el veuen com una "oportunitat per recuperar dignitat en el treball" i per crear llocs de feina de qualitat i estables. Hila ha reivindicat la necessitat d'impulsar la formació des de l'Ajuntament i de col·laborar amb les empreses per aprofitar el creixement econòmic.

stats