Balears 14/12/2017

Nel Martí diu que no és moment per a experiments i emplaça MÉS per Mallorca a nomenar un substitut

Martí admet l'error de Biel Barceló però recorda que la diferència respecte dels casos similars de la legislatura anterior és s'han assumit responsabilitats polítiques en forma de dimissió

Ara Balears
2 min
El coordinador general de Més per Menorca lamenta les conseqüències del viatge.

PALMAEl coordinador general de MÉS per Menorca, Nel Martí, s'ha mostrat molt crític amb l'actitud de Biel Barceló. Martí creu que el Govern balear ha de resoldre la situació. "Personalment, sóc partidari de substituir la persona i no moure res més. Som a un any de les eleccions i ara toca fer valdre tota la feina feta i els èxits d'aquesta legislatura, que són molts, i que han quedat desplaçats i tapats pels diversos enrenous que envolten la gestió. No és el moment de fer experiments. MÉS per Mallorca hauria d'escollir una persona per assumir la vicepresidència. Qualsevol cosa més enllà d'això seria un error".

Pel que fa al motiu que ha desencadenat la dimissió de Biel Barceló, Nel Martí assegura que "es va equivocar. Quant tens una vida pública, la privada l'has de gestionar de manera que ningú no pugui dubtar que t'hagis pogut beneficiar del teu càrrec. Encara que no s'ha emportat res, no hauria d'haver acceptat aquest regal. Però s'han assumit les responsabilitats, ho ha fet ell, i aquesta és la diferència respecte d'altres èpoques".

D'altra banda, el coordinador general dels sobiranistes menorquins també ha fet referència a altres casos que havien pogut influir en la decisió de Barceló. En aquest sentit, Nel Martí recorda que "el viatge ha estat un error, igual que les telefonades poc prudents que van propiciar la dimissió de la directora general de Turisme i el tema dels contractes. Ara per ara només són errors, i els qui decidiran si hi havia intenció de corrupció seran uns altres. La diferència és que avui dia hi ha més transparència i ho hem pagat políticament amb dimissions. En l'anterior legislatura també es van cometre errors similars i ningú no va assumir responsabilitats. I això és més greu".

stats