Balears 22/10/2017

MÉS per Menorca estudiarà la seva relació amb els partits que donen suport al 155

Els menorquinistes ja van demanar als senadors balears que dimitissin si aprovaven l'aplicació de l'article

Ara Balears
1 min
El diputat Nel Martí.

PalmaMÉS per Menorca reunirà la seva assemblea i la Comissió Executiva per analitzar com pot afectar la decisió d'aplicar l'article 155 a Catalunya la relació dels ecosobiranistes "amb els partits que donen suport al govern de Rajoy en l'aplicació del 155". En aquesta comissió i assemblea, la militància analitzarà aquesta situació a la formació, segons han informat aquest diumenge a través d'un comunicat.

Els ecosobiranistes menorquins ja van exigir als senadors autonòmics designats pel Parlament, José Ramón Bauzá i Francesc Antich, que no votassin a favor de l'aplicació del 155 i que, si ho feien, presentassin la dimissió. Per als menorquinistes, les mesures de Rajoy són un "cop d'estat a la democràcia i a l'autogovern de Catalunya", així com una mostra de la "no voluntat de negociar per afrontar el conflicte polític".

"El PP al govern es va reunir amb ETA per dialogar i intentar trobar una solució política, però en canvi no té cap voluntat d'asseure's amb el representant legítim de Catalunya, la Generalitat", ha assenyalat el coordinador de MÉS per Menorca, Nel Martí. "Des de Madrid, la democràcia i el diàleg són 'presos polítics' del nacionalisme espanyol més autoritari i agressiu", hi ha afegit.

MÉS per Menorca té acords de govern al Consell i a diversos ajuntaments amb el PSIB, a més de donar suport al Govern del Pacte.

stats