Balears 28/11/2016

Melià Hotels continuarà col·laborant amb Unicef quatre anys més

L'acord, que va començar el 2010, contribuirà a la captació de recursos per als fons regulars que gestiona Unicef per millorar les condicions de vida de la infància vulnerable en països en desenvolupament

Ara Balears
2 min
El president del comitè espanyol d'Unicef, Carmelo Angulo, i el vicepresident i conseller delegat de Meliá Hotels, Gabriel Escarrer Jaume.

PalmaMelià Hotels International continuarà col·laborant amb Unicef durant quatre anys més, un vincle que va començar el 2010 i pel qual fins ara la cadena hotelera ha recaptat gairebé 3 milions d'euros per donar suport a projectes de defensa de la infància.

La col·laboració, considerada un cas d'èxit internacional, es farà extensiva a 229 hotels en 27 països en els quals el grup és present, ha informat l'empresa mallorquina en un comunicat.

El president del comitè espanyol d'Unicef, Carmelo Angulo, i el vicepresident i conseller delegat de Melià Hotels International, Gabriel Escarrer Jaume, han confirmat el compromís d'ambdues entitats de continuar col·laborant en defensa dels drets de la infància, durant un acte celebrat a la seu de la cadena d'hotels. Des que ambdues entitats van formalitzar el seu acord inicial a finals de 2010, han superat els objectius marcats i Melià ha lliurat gairebé 3 milions d'euros per a projectes a la República Dominicana, Mèxic, el Brasil i Indonèsia, entre d'altres.

Escarrer ha destacat que la renovació d'aquesta aliança i el compromís entre les dues entitats signatàries "uneix els principis i valors corporatius de Melià que, com a empresa familiar i internacional, situa la infància en l'eix del seu posicionament social". "La nostra presència global ens porta a fer extensiu el nostre compromís i el missatge d'Unicef a 229 hotels operant en 27 països en els quals hi som presents i en els quals coexisteixen diferents realitats socials d'infants als qui és necessari protegir de situacions de risc o especial vulnerabilitat", ha explicat Escarrer.

El conseller delegat de Melià s'ha declarat "orgullós" del grau d'implicació i compromís de clients, empleats, propietaris i proveïdors de la cadena per compartir els seus valors i la seva lluita contra l'explotació infantil. "Ens enriqueix com a hotelers i, sobretot, com a persones, i ens anima més si és possible a donar el millor de nosaltres en la defensa dels drets dels més petits des de la nostra posició de lideratge en la indústria hotelera", ha afegit.

Per la seva banda, Carmelo Angulo, ha lloat "el sòlid i sincer compromís de Melià des de fa ja 13 anys amb els drets de la infància", i ha agraït l'esforç del grup "per integrar el respecte i la defensa dels drets humans en la seva gestió empresarial, amb especial èmfasi en la protecció dels nins més vulnerables". "Estam davant una aliança pionera i diferenciadora, que involucra clients, treballadors i comunitats, i que té un impacte real en la vida dels infants", ha recalcat Angulo.

L'acord d'aquest dilluns contribuirà a la captació de recursos per als fons regulars que gestiona Unicef per millorar les condicions de vida de la infància vulnerable en països en desenvolupament, situacions i zones de conflicte, on la infància sofreix de manera especial. De la mà de l'entitat de les Nacions Unides en defensa de la infància, Melià incorporarà, a més, continguts formatius multimèdia sobre aquesta matèria en la seva plataforma de formació online per reforçar la sensibilització i la formació contínua del seu personal, reforçarà els missatges en aquest sentit als seus canals de comunicació i programes i adoptarà un rol actiu en el suport a emergències i peticions de suport d'Unicef.

stats