Publicitat
Publicitat

El mapa de la infidelitat: quants d'usuaris d'Ashley Madison hi ha al teu poble?

Una empresa espanyola situa en un interactiu els infidels d'aquest portal web després de l'atac informàtic: Palma en té més de 4.000

Una empresa espanyola ha dibuixat el mapa de la infidelitat al món a partir de les dades que un grup de pirates informàtics  va penjar a internet de la web d' Ashley Madison, que busca parella a persones casades que volen tenir una relació extramatrimonial. En total van sortir a la llum dades de més de 30 milions d'usuaris.

El mapa de  Tecnilógica permet veure el nombre de registrats a Ashley Madison poble per poble. Hi ha usuaris en més de cinquanta mil municipis repartits per 48 països. La gran majoria, un 86%, són homes.

A Palma, per exemple, hi ha registrats 4.192. A l'arxipèlag la segueixen Eivissa (Vila) amb 2.040 usuaris i Calvià amb 762. A Manacor n'hi ha 762; a Inca, 748; i Maó, 585. Es poden consultar els usuaris de tots els municipis. Crida l'atenció que Estellencs, amb una població que no arriba als 400 habitants, tengui fins a 20 usuaris.

A la part superior del mapa es pot filtrar pel percentatge d'usuaris masculins i per distribució d'usuaris. En vermell es poden veure les zones que apleguen més registrats.

En aquest apunt al seu blog, Tecnilógica explica com ha fet el mapa. L'empresa espanyola ha comprovat que a països com l'Índia, Sud-àfrica o el Brasil el percentatge de dones que fan servir la web de cites (entre un 15% i un 20% del total) és més gran que a Europa, per exemple, on el percentatge és inferior al 10%.

São Paulo, al Brasil, amb 374.554 usuaris, és la ciutat del món amb més usuaris. Després ve Nova York, amb 268.247, i Sydney, amb 253.860.

El 20 de juliol, Ashley Madison va admetre haver estat víctima d'un atac informàtic que va posar en perill la confidencialitat del seus 37 milions d'usuaris. L'arxiu està disponible a internet des d'aquest dimecres. Un document amb 9,7 gigabytes de dades robades, entre les quals hi ha els comptes de correu electrònic, perfils amb l'alçada i el pes dels usuaris, adreces postals i informació relativa a les transaccions efectuades amb targetes de crèdit.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT

EDICIÓ PAPER 10/12/2017

Consultar aquesta edició en PDF